- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
مرگ "شاه مازندران" در زندان
پرینتشب گذشته زندانی و مجرم معروف مازندرانی ملقب به "شاه مازندران" در زندان بابل در گذشت.
شب گذشته زندانی و مجرم معروف مازندرانی ملقب به "شاه مازندران" در زندان بابل در گذشت.
به گزارش پایگاه خبری یزد فردا به نقل از ایسنا، سخنگوی اورژانس بابل، از مرگ محمود طالبی معروف به شاه مازندران در زندان متیکلا بابل خبر داد.
محمود طالبی به جرم جرایم خشن دستگیر و هفته های گذشته به 16 سال حبس محکوم شده بود. وی با پخش فیلمی از خود در بهمن ماه 94 موجب رعب و وحشت در میان شهروندان شده بود.
مهدی غلامنیا روشن سخنگوی اورژانس بابل در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: امروز دوشنبه تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه، در ساعت 2 و ۳۶ دقیقه بامداد طی تماسی از زندان متیکلا بابل با مرکز سازمان اورژانس بابل مبنی بر عدم هوشیاری یکی از زندانیان گزارش شد.
وی افزود: پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز فرماندهی سازمان اورژانس بابل تکنسینهای پایگاه دانشگاه را به محل مورد نظر اعزام کرد.
غلامنیا روشن تصریح کرد: تکنسینهای اورژانس 115 پس از معاینات اولیه متوجه شدند، زندانی محمود طالبی معروف به شاه مازندران دچار ایست قلبی تنفسی شده و فاقد علائم حیاتی بود.
سخنگوی اورژانس بابل، یادآور شد: همکاران اورژانس بلافاصله اقدام به سی پی آر و انتوباسیون کردند اما متاسفانه ثمری نداشت و بلافاصله به بیمارستان روحانی منتقل شد که تلاشهای کادر درمانی بیمارستان هم ثمری نداشت.
http://www.yazdfarda.com/news/af/136984/
برچسب ها
اخبار مرتبط
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
- هیچ نظری موجود نیست
دوشنبه 24,فوریه,2025